No Image

Russiske Kvinner I Ski

March 9, 2019 No Comments

Ekko er et samfunnsprogram som sendes mellom 09-11, mandag til lørdag, i NRK P2. To timer med samfunnsstoff, forskning, vitenskap og menneskemøter.

Det dramatiske stavbrekket i Seefeld – Året var 1985. Det var VM på ski – som nå i Seefeld. Norge hadde, som nå, tatt de fleste av medaljene i kvinnelangrenn. Og Norge var, som nå, favoritt til gullet på stafetten for kvinner. – Det var en.

Frodige Kvinner Steinkjer Giske-saken: Kirkeverge og Ap-medlem Gunnar Winther har skapt bølger lokalt etter at det ble kjent at han ikke ville delta på Steinkjer Aps årsmøte. sier Winther. LES OGSÅ: Kvinner bak Giske-video. . , i og er som det til på

Fire gull, sju sølv og ti bronse i veteran EM i Gent i Belgia. Tekst og foto; Torrey Enoksen og Knut Henrik Skramstad. Igjen fikk vi se en imponerende hall.

Kvinne ikke gjort rede for etter brann på Notodden – Det nærmeste huset er evakuert. – Status er at vi frykter at en kvinne kan befinne seg inne i huset. En mann i 50-årene er kjørt til sykehus, og han vil bli overført til sykehuset i Skien med brannska.

Ski-VM i Kollen 2011 – 30km kvinner Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, skattelister, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt.

Norges menn lekent til finale i VM-lagsprinten – Klæbo og Iversen ønsker å revansjere den sure fjerdeplassen fra ski-VM i Lahti i 2017.

Det var hennes fjerde tittel på europatouren, men den første på seks år. Norges kvinner greit til finale i VM-.

Hver uke blir vi tilbudt tusenvis av bilder fra hele verden. Her kan du se noen av pressebyråenes beste fra uka som gikk.

L a n g s h i s t o r i e n s b l i n d s p o r. Et portrett av Halldis Neegaard Østbye. av Ivo de Figueiredo. Selvfølgelig bodde hun i en fjellside.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *