No Image

Topplose Damer I Molde

March 17, 2019 No Comments

Datingsider I Norge I Sandnessjoen Finn Dame I Lillesand 28.02.2019  · Mens Adolf Hitler ubønnhørlig driver verden mot avgrunnen og andre verdenskrig, er det personlig sorg og bekymring som preger det norske kongehuset. damer over 30 år i skirennet «Ulriken utfor» forrige helg. Man har lite

Finalene av junior NM i Volleyball 2017 i Molde Branns nye landslagsspiller: – Du kan ikke være i dårlig form og drive med dette – Aldri noen damer, never ever Bilsportmiljøet.

Men han tror ikke at Ole Gunnar Solskjær kommer tilbake til Molde.

Molde-jenta Kristina Mordal bokset seg til gull i 64 kg-klassen.

Mordal var for øvrig med på å gjøre Oslo BK til beste klubb for damer under mesterskapet. Romsdals Budstikke ønsker en åpen og.

mars-markeringen i Molde: – Vi har ei regjering som ikke akkurat er kvinnevennlig på alle fronter, og spesielt nå etter at KrF kom inn i regjering, så har det mobilisert noe enormt. Det har jo vært.

Pedersen, Byåsen Håndball Elite 16 Catharina Fiskerstrand Broch, Follo HK Damer Utespillere: 2 Hanna Yttereng, Våg Håndball Elite 5 Jeanett Kristiansen, Våg Håndball Elite 3 Kristine Breistøl, Team.

Vipers har virkelig funnet toppformen på nyåret, noe som har gjenspeilet seg i resultatene i Eliteserien i februar. Serielederen vant stort mot Fana (h), Oppsal (b), før de tok revansj hjemme mot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *